1 month old

Pejam celik.. pejam celik …

my baby dah 1 month old today . He was born on 9th of July, 2017 at 4;11am

sekejap nyer rasa masa berlalu … especially time baby ni mmg masa singkat sangat

Treasure your time with your newborn because it’s too short !

Daripada hari tu, dah rasa rindu bila ingat time dia baru keluar .. umur dalam hari

Rindu nak tgk muka dia . Baby kan muka berubah2 cepat sangat , ย dari hari ke hari mmg byk sgt perubahan … tetiba rasa nyesal tak capture byk2 gambar

Tapi apakan daya, after bersalin memang tak terdaya nak buat benda2 tu .. my husband pulak bukan jenis suka ambik gambar sangat *sobs* . U’olls yang nak bersalin, remember this, capture betul2 gambar time bersalin, newborn etc kalau boleh bawak la dslr baru puas hati !!

 

Till next time ๐Ÿ™‚

xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *