The Annoying Eye Floaters

Hai as salam ,

dah lama tak update blog … as usual lah banyak probs nak kena settle tapi sehari2 asyik tak terbuat sebab bertempel dengan baby  😀

My baby is already 5 months old , and sekarang macam2 benda la singgah mausk dalam mulut , mulut menyembur air liur huhu… tapi my hair tak gugur pun . Rambut baby jer berteraburan atas katil.. kadang2 mandikan dia habis luruh rambut .. apakah ? huhu

Actually in this post nak mengadu masalah sikit … masalah yang tak dapat dibendung since berkurun .. and its quite annoying !

Nak cerita la kat sini, kut2 sesiapa terbaca this blog post you pon mengalami situasi yang sama dengan I *sigh* Nak cari solution tak jumpa dalam google .. sadly rata2 cakap masalah ni memang takde solution.. kena ignore jer sobss.. Ini adalah salah satu faktor peningkatan kepada stress hidup, benda simple tapi ini sangat2 menyerabutkan since betul2 ada depan mata dan Ia berherak kesana kemari ikut gerakan mata kita pffffttt

I have this Eye floaters problems semacam dalam picture dibawah:

 

 

Macam buat Nota biology pulak :p

Jadi Ini lah view yang I selalu nampak tapi takdelah sebanyak ini ,.. biasanya dia panjang2 macam gambar kat bawah.

 

Pic Source: Mr. Google

Siapala pandai lukis iluustration tu , appreciate sangat2 .. susah nak terangkan kat orang. Mesti dia pun mengalami masalah yang serupa !

Masalah ni dah alami since Kat University … bayangkan dah berapa tahun ?? dah cecah belasan tahunn. If sesiapa tau masalah ni nak solve macam mana… I would really appreciate it. Please leave your comment below / email me please annahana83@gmail.com

TQ

Till Then

Xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *